Etkinlikler
Sağlık Bilimleri Fakültesi Hemşirelik Bölümü’nün Akreditasyon Başvurusu Kabul Edildi.

Sağlık Bilimleri Fakültesi Hemşirelik Bölümü’nün Hemşirelik Lisans Programının akredite edilmesi için 02 Ocak 2017 tarihinde Hemşirelik Eğitim Programları Değerlendirme ve Akreditasyon Derneği (HEPDAK)’ne yaptığı akreditasyon başvurusu kabul edildi. 1 Nisan- 31 Temmuz 2017 tarihleri arasında Hemşirelik Bölümü’nün hazırlayacağı Öz Değerlendirme Raporu’nu teslim etmesinin ardından 1 Kasım- 31 Aralık 2017 tarihleri arasında HEPDAK’ın değerlendirme takımı Fakültemiz Hemşirelik bölümünü ziyaret ederek akreditasyon ile ilgili kurumumuzun yeterliliğini yerinde değerlendirecek.

Fakültemiz adına akreditasyon sürecinde bizleri sürekli teşvik eden ve desteğini esirgemeyen Sayın Rektörümüz Prof. Dr. Mahmut ÖZER’e teşekkürlerimi sunarım.  Kalite ve akreditasyon süreçlerini benimseyip özveri ile çalışan Fakültemiz Hemşirelik Bölümü öğretim elemanlarına, idari personeline ve öğrencilerimize teşekkürlerimi sunar, başarılı bir akreditasyon süreci geçirmeyi dilerim.

[<Icerik: Popup Akreditasyon Alan Değerlendirimesi>]