Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Sevim ÇELİK öğrenci temsilcileri ile bir araya geldi.

Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Sevim ÇELİK, 28 Mart 2018 Çarşamba günü düzenli olarak eğitim öğretim yılı başında ve düzenlenen Fakültemiz Temsilcisi, Fakültemiz Hemşirelik ile Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Bölümlerinin sınıf temsilcileri ile toplantı gerçekleştirdi. Toplantıda Dekanımız Prof. Sevim ÇELİK, öğrenci temsilcilerinin 2017-2018 Eğitim- Öğretim Yılı Bahar Yarıyılı hakkındaki görüş ve önerilerini dinledi.

Öğrenci temsilcilerimiz daha önce aksaklık olarak belirtilen konuların düzeldiğini; kalabalık öğrenci sayısından dolayı dersliklere ve laboratuvarlara ilişkin sorunların olabildiğini; eğitim-öğretime ilişkin zaman zaman sorunlar yaşansa da öğretim elemanları, bölüm başkanlıkları ve duruma göre Dekanlık Makamı yoluyla bu sorunların çözümlendiğini; bahar yarıyılında iki bölüm öğrencilerinin de birlikte katılacağı sosyal etkinlikler yapmak istediklerini ifade ettiler. Prof. Dr. Sevim ÇELİK, öğrencilerden gelen geri bildirimlerin mevcut sorunları saptamada ve düzeltmek üzere gerçekleştirilecek uygulamaları planlamada son derece önemli olduğunu, Fakültemizde tüm akademik ve idari personelin öğrencilerimizin sorunlarını gidermede yardımcı olmaya hazır olduklarını bildirdi. Öğrenciler toplantıların sürekli düzenlenmesinden duydukları memnuniyeti bildirdiler.