Fakültemiz Dekanı Prof.Dr.Sevim ÇELİK ve Öğrenci Temsilcileri bir araya geldi.

Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Sevim ÇELİK, 19 Aralık Salı günü periyodik olarak eğitim öğretim yılı başında ve düzenlenen Fakültemiz Temsilcisi, Fakültemiz Hemşirelik ile Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Bölümlerinin sınıf temsilcileri ile toplantı gerçekleştirdi. Toplantıya Fakülte Sekreterimiz Recep Kayabaşı da katıldı. Toplantıda Dekanımız Prof. Sevim Çelik tarafından öğrenci temsilcilerinin 2017-2018 Eğitim- Öğretim Yılı Güz Yarıyılı hakkındaki görüş ve önerilerini dinledi.

Öğrenci temsilcilerimiz daha önce aksaklık olarak belirtilen konuların düzeldiğini, eğitim-öğretime ilişkin zaman zaman sorunlar yaşansa da öğretim elemanları, bölüm başkanlıkları ve duruma göre Dekanlık Makamı yoluyla bu sorunların çözümlendiğini ifade ettiler. Bu toplantıların sürekli düzenlenmesinden duydukları memnuniyeti bildirdiler.